Строеж на къща от началото до края

Тъй като строежа на къща е голяма инвестиция, естествено е при проектирането на къща от нулата да се притеснявате за разходите. Ето защо ви предлагаме широка гама от възможности, които ви помагат да определите цената на строителството на къща по възможно най-рентабилния начин. В зависимост от вида на сградата, която искате да построите, дизайна на къщата, включените характеристики и местоположението, можете да определите цената на квадратен метър по различни начини. Един от най-разпространените начини е да разделите разходите за строителство на общия брой квадратни метри, които са ви необходими за изграждането на къщата. Въпреки че това не е единственият метод за определяне на разходите, той е прост, ясен и категоричен начин за определяне на разходите.

Строеж на къща от началото до края

Съдържание

Създаването на бъдещ дом касае вземането на строителни решения, за които ние сме готови да Ви съдействаме. “Янчов Инженеринг” има дългогодишен опит в проекти, обвързани със строеж на къща, като компанията предлага квалифицирани специалисти, с богат опит, ноу-хау и професионална техника. Стотици доволни клиенти вече живеят в техните домове, а ние сме удовлетворени от факта, че избраха именно нас от началото до края на строежа на къщите им.

Какво е груб строеж на къща?

Груб строеж на къща е първата и фундаментална стъпка от създаването на Вашия дом. Тук комплексно попадат различни дейности и услуги, които са пряко свързани с цялостната конструкция и нейното укрепление. Например, грубият строеж на къща включва: изкопни дейности, построяване на фундаментите, изграждане на надосновните стени, стоманобетонните подове и стени, противоземетръсни шайби, зидарии, колони, комини, шахти, стълбища, клетки и пр.

Грубият строеж има за цел да създаде основният и нешлифован вид на къщата, след което се преминава към довършителни строителни дейности, които реално създават цялостната завършена визия: замазка, шпакловка, мазилка, боядисване, дограма, ВиК и електро инсталации и пр. Все пак е важно да се отбележи, че към първите стъпки при грубия строеж на къща нашите специалисти предвиждат време за създаване на помещения за съхранение на техниката и строителните материали, както и за обезопасяване на строителната площадка.

Етапи на строеж на къща

Последователността от етапи на строежа на къща са общоприети, но все пак те обхващат различни подкатегории дейности и услуги, които могат да бъдат прилагани според самия проект. Тоест, ние препоръчваме да се спазва един шаблон при строежа на къща, но не е изключено, например, да се правят леки корекции в плана за действие.

Етапите при грубия строеж на къща касаят основни групи дейности като: обезопасяване на площадката, изкопи и отводняване, поставяне на основите и фундаментите, изграждане на надосновни стени и прилежащи части към къщата, отливане на плочи, разкриване на покривна плоча и пр. Ние сме насреща за консултация според особеностите на Вашия проект. Отправете запитване сега!

Има ли фиксирана цена за строеж на къща?

Един често срещан въпрос касае цената за строеж на къща. В случая, не можем да дадем конкретна цена, защото всеки проект за различава според концепция, мащаб, използвани материали и се определя реално от това, което клиентът иска като краен резултат. За ценови оферти, изготвени специално за Вас, можете да се свържете с наш специалист, който ще отдели време за изготвяне на цена за строеж на къща.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email
Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.