ВиК услуги от професионална строителна фирма

ВиК услугите са едни от фундаменталните довършителни работи към всеки дом, било то къща, апартамент, сграда или вила. Без значение къде живеете, строителят трябва да се е погрижил за общото водоснабдяване и канализация на цялата сграда/ кооперация. По своята същност ВиК услугите са строго специализирани, тоетс в “Янчов Инженеринг” работят хора с квалификация, опит и знания в конкретната област и са истински професионалисти. Отправете запитване сега, а нашият екип ще Ви консултира на ниво!

ВиК услуги

Изграждане на ВиК инсталации

ВиК отделът в нашата сторителна фирма предлага голямо разнообразие от услуги, които се състоят в изграждане на ВиК инсталации, довършителни малки ремонтни дейности, поддръжка на водопровод и канализация, както и разрешаването на малки аварии, които нарушават комфорта във Вашия дом. В това голямо звено се включват дейности като:

  • Прекарване на водопровод и канализация;
  • Изграждане на собствена водопречиствателна станция с помпи и тръби;
  • Смяна на водопроводни кранове и тръби;
  • Свързване на мръсен канал;
  • Ремонт на сифони, меки връзки и течове и пр.

ВиК услугите могат да бъдат разбити на много малки подгрупи, но общата им функция е именно допринасянето за Вашия комфорт вкъщи, защото човек е винаги зависим от чиста, питейна вода и електричество. Ето защо специалистите на “Янчов Инженеринг” са оборудвани, екипирани и най-вече квалифицирани да ви изненадат приятно с едно качествено изграждане на ВиК инсталации. Потърсете нашите професионалисти сега!

вик услуги, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия ВиК услуги

Кога се преминава към изграждане на канализация и водопровод?

По принцип, ВиК услуите, в частност – изграждането на водопровод и канализация, са приложими във всеки етап при строежа на къща или сграда. По своята същност са част от групата на строителните довършителни дейности, но има жилища и обитавани вече сгради, за които се предвижда изграждане на канализация чак след години. Това за една професионала строителна фирма като нашата не представлява проблем, но все пак колкото по-навременно се предприемат мерки, токова по-спокойно Ви бъде в бъдеще, защото големите довършителни ВиК работи ще бъдат направени, което предполага, че ще Ви е нужда понякога просто рутинен оглед или поддръжка.

Една важна особеност, която искаме да подчертаем е, че за всеки един проект, касаещ ВиК инсталации с висок приоритет като изграждане на водопровод и канализация, задължително трябва да имате мнението и пълномощното на специалист-инженер, който е прегледал предварително плана и схемата. Работейки с точната строителна фирма, тези продробности остават в ръцете на професионалисти.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.