Електро инсталации от доверена фирма

Електро услугите са голям дял от довършителните дейности по един строеж и не само. Понякога се налага подкрепата и професионализма на опитни техници, които могат да съдействат при авария или технически проблем с електрическите инсталации. Ние в “Янчов Инженеринг” сме с доказани специалисти с опит, умения, квалификации и апаратура. Затова не се колебайте – а отправете запитване за Вашия проект, който ще бъде изпълнен с професионализъм и отношение.

Електроинсталации

В какво се състоят електроинсталациите?

Електро инсталациите са част от ел услугите, които нашата фирма предлага с години доказан опит. Те са насочени към изграждане на инсталации, поддръжка, окабеляване, монтаж и демонтаж на ключове, свързване на контакти и какво ли още не. Богат е спектърът от включени дейности, но в най-чест смисъл под “електро инсталации” се има предвид изграждането на електрическа система, която да снабдява сградата, отделните жилища или къщата с електрически ток, без да се създават аварии и други технически проблеми, които може да съсипят електро уредите. Тясната специализация на тези ел услуги налага работа непосредствено с майстори-техници с умения, опит, техника и квалификация.

При изграждането на електро инсталации е от фундаментално значение на строителната площадка да има проектант, който е запознат с Вашия проект, схемата и плана за действие. Функцията на тази фигура е да управлява работния процес, като дава настъвления и добри практики. В повечете случаи, проектантът на електро инсталация работи задочно с проекта, което означава, че той създава схемата за създаване на тези така важни за дома ел инсталации и я предава на друго компетентно лице от екипа. Възможни са няколко варианта според желанието на самия клиент.

Свържете се с нашия екип, за да можем да Ви дадем адекватна обратна връзка и насоки, които да изкоментираме в оптимална консултация. Ние сме насреща!

електроинсталации на къща, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Електроинсталации

Проекти за електроинсталации на достъпни цени

Предлагаме широка гама от електротехнически услуги – от окабеляване, монтаж или демонтаж на ключове, свързване на контакти, монтаж на електрически системи и какво ли още не. Държим на безопасността и сигурността и всички наши електроинсталации се оценяват от опитен електротехник и се сертифицират. Ние разбираме, че електрическите инсталации могат да бъдат проблем за много клиенти. Ако търсите електроинженер, който може да ви помогне с електрическата инсталация на вашия дом, офис или промишлено предприятие, не се колебайте да се свържете с нас.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.