Замазки - видове услуги и материали

Замазката е част от подобавата конструкция, която реално е най-експлоатираната във всеки дом, тъй като цялото обзавеждане, декорации, обекти и елементи стоят буквално отгоре. Ето защо нейните здравина и качество са фундаментални за Вашето жилище. Реално замазката е най-горният слой на пода и стените. Върху нея може да се нанасят респективно – бой, да се реди паркет или да се лепят плочки. Може ли без нея? Според специалистите от “Янчов Инженеринг” – не.

Замазки

Защо е важно да има замазка?

Може би, ако имате опит със строителните довършителни дейности знаете защо замазките са толкова важни, но все пак нека обобщим в един систематизиран вид. На първо място, замазките са онзи фин слой, който придава завършеност на стената и пода, като в същото време може да скрие деликатните несъвършенства, неравности и подутини. Те най-често са в едни правоъгълни пакети с картонена обвивка и определено тежат. Реално това е материалът, от който майсторите правят смес/ разтвор за замазка. В зависимост от разтвора има няколко вида замазки с различни състав и консистенция, както и имат специфично приложение. Някои разновидности се нанасят ръчно (на ръка), а други – посредством професионална техника и машини.

подови замазки, yanchov build

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Замазки

Видове замазки

На пазара има богато разнообразие от модели замазки според техния състав и произведени от различни производители. Познати са подови замазки и такива за стени, като отделните подвидове можем да изредим по този семпъл начин:

  • Бетонова замазка;
  • Циментова замазка;
  • Анхидритна замазка;
  • Саморазливна замазка.

По своето предназначение също имат различия отделните видове, защото някои, например, са замазки за под, а други са стени. За да изберете най-подходящият вид за Вашия проект – консултирайте се с нашите специалисти. “Янчов Инженеринг” е коректна строителна фирма, с години опит в индустрията, което ни помага при адекватното консултиране с клиенти и качествено свършената работа.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.