Професионално зидане на стени

Зидарията е една от фундаменталните строителни услуги, които нашата професионална фирма “Янчов Инженеринг” извършва вече дълги години. Тази дейност се състои в зидане (редене) на строителни материали, предназначени точно за такъв тип конструкция с висока устойчивост. Такива материали са тухли, бетонови блокчета, строителни камъни като варовик, мрамор, гранит и блокчета итонг. Качественото създаване на зидария е от огромно значение за цялата постройка – било то къща или друг тип сграда.

Зидарии

Какво трябва да знаем при зидането на стени?

Зидането на стени изисква умения, опит и талант, които специалистите използват в процеса на работа. Зидарията се състои в построяването на стени и сгради, като ключово е имплементирането на техники за редене и лепене на строителните материали посредством хоросан. Често използван материал също в зидането на стени е с тухли четворки, за което се изисква компетентност. Например, при изграждането на многофамилни сгради (кооперации и блокове) е важно да се зидат стените по начин, които да не натежава на носещите основи, но в същото време зидарията да бъде максимално и дългосрочно здрава и стабилна. За професионално зидене на стени на сгради – може да се обърнете към нашия екип на “Янчов Инженеринг”.

Зидарии, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Зидарии

Зидане на стена с блокчета Ytong (итонг)

Един лесен, удобен и бърз начин за зидане на стени е с блокчета итонг, които са направени от екологични материали и са супер леки, което ги прави предпочитани при зидане на вътрешни стени, прегради в таванско помещение или килери. Зидариите с Ytong блокчета имат топлоизолационни качества, както и до някаква степен звукоизолиращи. Ето защо итонг е чудесен материал за любители и специалисти. Нашите квалифицирани майстори имат нужните инструменти, знания и умения, за да направят зидането на стени лесно и бързо. Позвънете сега!

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.