Изкопи от специализирана фирма

Един важен момент от целия строеж на къща е насочен именно към изкопните работи, извършвани с професионални машини и специалисти. Ние вярваме, че добре свършената работа е микс от умения, опит и най-вече високо качествена техника. Поради тази причина нашите професионалисти са квалифицирани, а багерите за изкопи са винаги поддържани в безупречен вид. Не се колебайте да отправите запитване за изкопна дейност от Янчов Инженериг! Ние сме насреща.

Изкопни работи – Какво трябва да знаете?

“Янчов Инженеринг” е надежден партньор за всякакъв вид строителни и изкопни работи, защото предоставя богат набор от техника и машини в перфектен вид и безпогрешна функционалност, а също така и разумни условия за извършваната дейност.

Изкопните работи са свързани с обработката на терена, преди да се започне каквато и да била строителна дейност на къща, вила или жилищен комплекс. В изкопния процес се включват видове дейности, които са част от подготовката за строеж на проектираната за вас къща. Такива допълнителни услуги към изкопните работи са:

 • Разриване на почвата, натоварване и транспортиране от точка А до точка Б;
 • Изкопи, с включено натоварване и износване на земни маси;
 • Строителни изкопи за канали, дупки, ровове, тунели за и към жилищни сгради, публични сгради, административни и частни такива, търговски и промишлени обекти;
 • Изкопи за канализация и водопровод, както и всякакви други строителни изкопи в скални и земни маси;
 • Разнообразни услуги с багер, самосвал и валяк.

Укрепване на изкопи

Укрепването на изкопи е задължителна част от строителния процес на Вашата къща и най-вече е задача с висок приоритет. Тази дейност е пряко свързана с безопасността на работниците на строителната площадка, както и с устойчивостта на самата конструкция и цялостния строеж. Ето защо не се колебайте между това дали да се изградят укрепващи конструкции, или не. Втората възможност ще Ви донесе не само риск от свлачища, а и ще застраши работата по Вашия мечтан проект.

Разбира се, има регламентирани височини до 1,25 метра, които позволяват да се работи без укрепени изкопни стени, но все пак Ви съветваме да се консултирате с професионалисти, каквито са нашите технически наблюдатели и служители.

В процеса на укрепване на изкопи се използват т.нар. “укрепващи системи”, чиято основна функция е да заздрави основите на Вашата къща. Поради високото застрояване, професионалните строители винаги ще Ви посъветват да се изгради укрепваща изкопите система, защото ще си подсигурите сигурност без значение от строителните процеси в близост до Вашия дом. Съществуват разнообразни видове системи за укрепване на изкопи, които можем да Ви предложим като:

 • Дървено/ Дъсчено укрепване;
 • Шпунтово укрепване;
 • Шлицови стени;
 • Пилотно укрепване;
 • Бързо укрепване;
 • Алуминиево укрепване;
 • Боксово укрепване;
 • Релсово укрепване и др.

За да изберете правилния вид укрепваща система за Вашия проект на къща – не се притеснявайте да потърсите нашите специалисти, които ще разгледат проекта изцяло, заедно с неговите особености и ще Ви дадат адекватна, точна и професионална обратна връзка.

янчов билд изкопни работи

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Изкопи

Отводняване на изкопи

Отводняването на изкопни ями е фундаментален процес, който е част от самото подготвяне на строителната площадка за последваща дейност. Препоръчваме подобна услуга да се поема и извършва от специализирана фирма с нужната техника и опитни специалисти, защото от правилното отводняване зависи устойчивостта на основите.ю

“Янчов Инженеринг” предлага отводняване на изкопи на едно високо, професионално ниво, което е нашият гарант за добре свършена работа. Подпочвените води и водоизобилието са сериозна пречка пред строителните, ако не бъде коректно отстранена. Например, при отводняването на изкопи се използват разнообразни водопонизителни системи, тръби и кладенци, чиято цел е да понижат нивото на подземните води.

Ние сме насреща при въпроси и желание от Ваша страна за консултация! Ще отговорим на Вашето запитване с години професионализъм и опит в строителната индустрия.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.