Мазачески работи с гаранция за качество

Мазаческите работи са част от строителните, довършителни работи и са пряко свързани с измазването на стени. За да се направи качествено целият процес, трябва да гласувате доверие на правилните майстори, които имат натрупан и доказан опит, могат да прилагат компетентно знания и умения на практика. Ние от “Янчов Инженеринг” можем да Ви дадем гаранция за качествено извършени мазачески работи, затова не се забавяйте запитването към нас.

Мазачески работи

Измазване на стени – в какво се състои?

Всички видове мазачески работи имат за цел да създадат един завършен вид на къщата или сградата. Някак не стои естествено да я оставим по тухли и изолация. Ето защо в нормални строителен процес, при довършителните работи се включват дейности, които имат за цел именно от грубия строеж да се премине към една стегната, красива и завършена визия. Тук идва функцията на мазаческите работи, които изграждат гладкия, фин и цветово-подбран вид на външните стени на къщата или сградата.

Към мазаческите работи можем да отнесем процеси като: забъркване на мазилка, транспортирането й до строителната площадка, полагането на мазилка, изглеждането на неравностите и финиш. По отношение на труда и заплащането на майсторите, трябва да споделим с Вас една важна подробност. Мазаческите работи с гаранция за качество точно от нас се правят по професионален начин и в повечето случаи трудът е изцяло ръчен. Разбира се, разтворът за мазилката се приготвя в цехове и идва най-често директно на строителната площадка в напълно готов за използване вид, но все пак останалите процеси се извършват ръчно или с помощта на специализирана техника.

Мазачески работи, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Мазачески работи

Процесът на измазване е много технически. Както най-вероятно знаете, той изисква специални умения и не може да се извърши без опит. Този процес има за цел да създаде гладко покритие на външните ви стени, но също така и да ги предпази от влошаване на състоянието им вследствие на влагата.

Добрите направена мазилка може да ви помогне да поддържате красотата на вашия дом и да го направите да изглежда по-добре

Преди да започнете да измазвате, е да подготвите работното място. Трябва да се уверите, че зоната е чиста, без прах и мръсотия, както и че в нея няма никакви замърсявания или остатъци от химикали. След това трябва да се уверите, че сградата, която искате да измажете, е суха. Това означава, че прозорците, вратите и другите отвори, които водят навън, трябва да са добре затворени, доколкото е възможно, и че наблизо няма източници на вода. След като приключите с тези приготовления, можете да започнете със самото измазване.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.