Изграждане на покриви с гаранция за качество

Покривът е приоритетна част от строежа на една къща. Ние от “Янчов Инженеринг” поемаме редица проекти на годишна база за изграждане на покриви, като държим на качеството и гарантираме за професионализма, с който работим по всеки проект. Към дейностите, свързани с направата на покрив има и момент на поддръжка, който не бива да се подценява, защото външните фактори като климат и температури могат да окажат ефект след 10 години. Ние сме насреща при всеки въпрос!

Направа на покриви

В какво се състои изграждането на покрив?

На първо място, за да се започне изграждане на покрив, трябва да се изготвят схема, чертеж и план за действие, като се налага и професионалното, законно съгласие на архитект. Нашият екип може безкомпромисно да съдейства в това отношение и да се премине лесно към задвижване на процедурата. При създаването на покрив трябва да се изберат и високо качествени материали. Именно тук не трябва да правите реверанси с цената, а напротив – хубаво е да изберете по-качествени и надеждни строителни материали, защото направата на покрив е с цел дългосточна екслоантация.

Процесът по изграждане на покрив на къща от практическа гледна точка се състои в поставяне на основи, монтаж на дървена скара, хидроизолация и редене на керемиди или друг покривен материал. При някои проекти се използват битумни материали в различни цветове, размери, шарки и форми. Разбира се, ние можем да Ви съдействаме с избора според Вашия проект, като дадем обяснение защо е добре да предпочетете дадения покривен материал.

Ние държим на хидроизолацията, защото благодарение на нея се спестяват много главоболия и ремонти на покрив. Основната цел е да се постигне оптимално изолиране на покрива, което да създаде стабилна защита при бури, дъждове и урагани, които да вкарат вода под покривния материал. Важно е да се обсъди със специалист всеки етап от направата на покрив на къща, защото той ще Ви даде максимално полезна информация и обратна връзка.

изграждане на покриви, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Направа на покриви

Квалифицирани майстори за покрив

Качеството на конструкцията на покривите е важен фактор за тяхната дълготрайност и поддръжка. Качеството на един покрив се определя от няколко фактора. Те включват използваните материали, уменията на хората, които са го монтирали, и поддръжката, която получава. Всички тези фактори играят важна роля за дълготрайността на вашия покрив. При покрив, изграден от качествени материали, той ще има по-дълъг живот и е по-вероятно да издържи на износване и атмосферни условия. Квалифицираните работници, които монтират вашия покрив, също са важен фактор, който трябва да се вземе предвид. Те трябва да имат опит и да могат да се справят с всички проблеми, които могат да възникнат по пътя. В идеалния случай трябва да изберете изпълнител, който има опит с доволни клиенти и положителни отзиви.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.