ОВиК дейности от надеждна фирма

ОВиК дейностите са фокусирани тясно върху: отоплителни системи, вентилация и климатизация. Те са подходящи за административни сгради, търговски обекти, офиси, спортни зали и конферентни зали, защото благодарение на ОВиК инсталациите се поддържа свеж въздуха при голям брой хора на едно затворено пространство. Дали е препоръчително да инвестирате в именно такива системи? Според нашия годиен опит – да, а ние от “Янчов Инженеринг” ще Ви помогнем с монтажа и поддръжката.

Какво представляват ОВиК инсталациите?

Това са системи за освежаване на въздуха, които намаляват конденза и поддържат нормална влажност и температура. ОВиК е абривиетура, която строителите с опит винаги биха разбрали по един безпогрешен начин и биха Ви оказали професионално съдействие, защото самият процес по направа на ОВиК инсталации се ръководи по схема, план и за тях са необходими качествени материали, техника и апаратура.

Модерните ОВиК системи имат дистанционно тъч управление, без значение от капацитета на помещението, ако са монтирани правилно и коректно – то няма да срещате трудности и дефекти в тяхното функциониране. За да инвестирате в такъв тип инталации, трябва не само да сте подбрали високо качествени материали и технически ресурси, а и да работите с добър ОВиК монтажник. Такива са специалистите от нашия екип, които безпогрешно ще изпълнят всеки поставен проект, а за това свидетелстват стотиците ни доволни клиенти. Не се колебайте да отправите запитване, ние сме насреща и готови да съдействаме с опит, знания и ноу-хау на високо ниво.

монтажник овик, янчов билд

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия ОВиК

Важно е да се отбележи, че успехът на всяка сграда зависи от ефективността на необходимите технологии, които включват ОВиК системи. Ако искате възможно най-добрия продукт и възможно най-бързата доставка, изберете висококачествена ОВиК система, базирана на най-новите технологични тенденции. Само тогава ще бъдете сигурни в успеха на вашия инвестиционен проект.

Когато става въпрос за закупуване на ОВиК система, трябва да вземете предвид няколко конкретни фактора, за да можете да вземете по-информирано решение. Един от тях е нивото на ефективност на инсталацията. Съществуват много видове ОВиК системи и всяка от тях е подходяща за различни пространства и нужди.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.