Строеж и създаване на огради на къщи

Изграждане на огради и прилежащи оградни стени, зидарии към къщата реално не се включват към грубия строеж на къща. Те са част от довършителните строители дейности, но все пак е хубаво да бъдат предвидени още в самото начало на процеса. Създават се разнообразни видове и модели огради на къщи, които допълват завършения вид на Вашия дом. “Янчов Инженеринг” е Вашата фирма, която да съдейства с опит и професионализъм.

Какво обхваща процесът по изграждане на огради?

Изграждането или строенето на огради не се различава особено от все строителен процес, които касае грубия строеж. Тук отново се наблюдава понякога необходимост от изкопи, където да се поставят основите на зидарията. Зидането на оградни стени се налага тогава, когато реално Вие искате оградата да има такъв вид. Доста често се срещат огради в различни комбинации по отношение на модел. Например, някои къщи са обградени с ограни, чиито основи са от зидария, но нагоре се развиват с професионална оградна мрежа или конструкции. Тази практика е хубава, когато не искате да губите гледката, но ако искате да се усамотите във Вашия имот – то заложете на цялата зидария на ограда.

Зидането, красивото редене на тухли достатъчно ли е обаче за красивата ограда? Определено, не. След зидарията се предприемат други строителни дейности като поставяне на замазка и мазилка, боядисване, декориране и пр. За красивата и стабилна ограда на Вашия дом – оставете да се погрижи нашият екип от опитни майстори.

изграждане на огради, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Огради

Професионална фирма за изграждане на огради

Безопасната и красива ограда е една от най-важните инвестиции в дома ви. Но не винаги е лесно да се ориентирате откъде да започнете. Ето защо е важно да работите с реномирана фирма за огради, която има дългогодишен опит и впечатляваща репутация, за да го подкрепи. А когато го направите, ще можете да получите точно това, което искате: ограда по поръчка, която изглежда страхотно, здрава е и подходяща за вашите нужди, и е безопасна за домашни любимци и деца. Има много фактори, които трябва да вземете предвид, когато избирате подходящата фирма за огради за вашия дом. Например, трябва да търсите фирма, която има опит в изграждането на огради по поръчка, както и достъп до надеждни материали и квалифицирани работници. И едно важно нещо, което трябва да имате предвид, е цената на оградата – няма смисъл да харчите повече пари за модерна ограда по поръчка, ако тя ще ви струва повече всяка година под формата на разходи за поддръжка!

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.