Професионално озеленяване на къща

Една завършваща щриха на уиютния и красив дом е неговата градина и прилежно опревените зелени площи. Озеленяването на къща е също толкова креативен процес, колкото нейното обзавеждане и интериорните решения, които трябва да вземете. Ако сте решили да инвестирате в строеж на еднофамилна или многофамилна къща, то не пропускайте да отделите внимание и на озеленяването, защото ще създадете гарантирано едно приятно за живеене място. Ние от “Янчов Инженеринг” сме готови да Ви съдействаме!

Озеленяване на къща

Какво обхваща озеленяването на къща?

Процесът по озеленяване на къща е съвкупност от специализирани градинарски услуги, за чието реализиране трябва професионална техника и опитни специалисти. Нашата фирма има богат опит и доволни клиенти, които се радват на чудни градини и зелени площи, подбрани според техните дом и вкус.

Градината, заедно с растенията, декоративните фигури и градинските мебели, е мястото, където можете да презаредите себе си и да се насладите на хубавия следобед след работа. За професионалното озеленяване се изисква и професионално изпълнение, с което можем да съдействаме. Ние имаме всичко, което ще ни помогне да създадем най-подходящата за Вас градина.

Озеленяването изисква специализирани умения, техника и опит. Например, преди да се посее тревата, земята трябва да се обработи с необходимите торове за подхранване, да се заравни и да се премине към следващите стъпки, за да се стигне до красив краен резултат. Към озеленяването се включва избирането, засаждането и отглеждането на подходящи растения според Вашата къща. Ние сме насреща за професионално озеленяване, което ще донесе чувство за уют и комфорт в дома Ви.

озаленяване, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Озеленяване на къща

Озеленяването на градината – направете дома си по-привлекателен, и увеличете стойността му

Озеленяването на градината е инвестиция, която в дългосрочен план може да се възвърне с голяма печалба. То не само подобрява красотата на дома, но и настроението на хората, които живеят в него. Ако се интересувате от подобряване на естетиката на дома си, то озеленяването на къщата е чудесна възможност! Нашият екип ще се погрижи за целия процес – от началото до края – от първоначалното му проектиране до окончателното му изпълнение. Разполагаме с необходимите инструменти и оборудване, както и с опит, за да реализираме вашия проект. Ще се насладите на плодовете на нашия труд веднага след като вашите растения бъдат засадени и се погрижим за тях.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.