Качествен монтаж на подови настилки

Поводите настилки са разнообразни по цветове, модели, размери и материал. Те са важна част от Вашия дом, защото подът е най-експлоатираната част в едно жилище. При един голям проект като строеж на къща, непременно трябва да изберете от какъв материал ще бъде подовата настилка, защото наистина има между какво да избирате. Разбира се, ние от “Янчов Инженеринг” сме на разположение, за да помогнем с професионализъм и умения при монтажа на подови настилки.

Подови настилки

Видове подови настилки

Вече технологията и напредъка в това отношение силно се проявяват в каталозите на магазините за строителни материали. Можем да разделим няколко големи групи подови настилки с подгрупи към тях. Например, има дървени настилки, които обхващат естествения, масивен паркет и дюшемето. Още една разновидност е ламинираният паркет (всички видове на ламинати), както и керамични такива (теракот и гранитогрес). Срещат се PVC подови настилки, както и специализирани видове за спортни зали и детски площадки. Има богато разнообразие от текстилни подови настилки, каквито са мокетите, кимилите, балатумите и пр.

Как да изберем подходяща подова настилка?

Видът подова настилка се подбира и селектира според Вашия дом и функциите на помещението. Например, при строежа на къща, изборът на вид настилка може да се определи по време на самия процес, но Ви препоръчваме да имате някаква стикована идея за цялостната визия, за да може да  имате време за проучване в търговската мрежа. Нашите специалисти си насреща за консултация и адекватна обратна връзка по отношение на Вашия проект – Вашия дом.

Разбира се, интериорните решения са неразривна част от обзавеждането на къщата. Ето защо в доста случаи за по-голям комфорт и топъл уют се комбинират различни видове поводи настилки. Например, най-често срещано е ламиниран паркет с килим отгоре или красива пътека според интериорния дизайн. Затова ако имате въображение – безспорно ще създадете един прекрасен дом.

 

монтаж на подови настилки

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Подови настилки

Ако не сте сигурни какъв тип подова настилка да изберете за дома си, опитайте се да направите няколко снимки на жилището преди поставянето на подовата настилка, за да добиете представа за вида на подовата настилка, която ще изглежда най-добре. Също така, ако е възможно, опитайте се да използвате един и същ вид подова настилка в целия дом. Ако строите нов дом, трябва да вземете предвид и строителните материали, използвани в дома. Ако при изграждането на новия дом се използва тухла като основен строителен материал, уверете се, че е монтиран тухлен под, което ще придаде на дома по-солиден вид и трайна издръжливост.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.