Търсите ли фирма, която да проектира къщата на мечтите ви?

Имаме повече от 10 години опит в проектирането и изграждането на къщи. Нашият екип е експерт във всички аспекти на процеса – от строителството до интериорния дизайн. Можем да ви помогнем да създадете идеалния дом за вашето семейство, независимо дали става въпрос за голяма луксозна къща или за малък дом. Без значение какво търсите, ние можем да ви помогнем!

Проектиране

Проектиране на мечтаната къща

В ходя на кариерното развитие и изграждането на семейство е напълно нормално да се стигне до момент, в който се повдига въпрос проектиране на мечтаната къща, създаване на инвестиционен проект и за строеж на самата къща. Ние от “Янчов Инженеринг” сме тук да помогнем с ноу-хау, добри съвети и опит.

Архитектурно проектиране – какво трябва да знаем?

Архитектурното проектиране или архитектурният проект на една къща засяга планирането на самия процес на строеж на къща, в това число дизайн, материали, организация на пространствата, конструкция и разпределяне на бюджет. За да се изгради качествено проектиране е необходимо да се допитате и да работите с компетентен архитект, който да създаде проект на къща по Ваши дизайн и предпочитания.

Изграждането на правилен проект на къща е от фундаментално значение още преди започването на строителния процес, защото строителите и майсторите трябва да имат ясен ориентир и скица на Вашата идея. Например, нашите специалисти вземат предвид не само бюджета, с който разполагате, а най-вече отделят внимание на:

  • Начина Ви на живот;
  • Квадратурата;
  • Колко време прекарвате в отделните зони на Вашия дом;
  • Какви са Вашите хобита и др.

За перфектното архитектурно проектиране е необходимо да работите с опитен архитект, с когото да водите приятна и ефективна комуникация. В процеса на самия разговор, Вие ще можете да предоставите ценна информация като: избрана локация за новия Ви дом, идеи и вдъхновения от списания или социалните мрежи, ориентировъчен бюджет, време за изпълнение на проекта и организация на пространството.

При всеки случай е много по-удобно и резултативно да работите със специалист, защото той самият ще Ви насочи, задавайки допълващи въпроси и накрая ще създаде идеалният архитектурен проект за Вашия бъдещ дом.

янчов билд проектиране

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Проектиране

Инвестиционен проект

Инвестиционната част от всеки проект на нова къща е важен фактор и до голяма степен определя какви материали ще се използват, заплащането на труда и времето за изпълнение. Предприемайки такава сериозна крачка, именно строеж на къща, то трябва да знаете, че компромис по отношение на качество не бива да се допуска. Ето защо Ви съветваме да подходите рационално и да определите финансовите средства, с които ще разполагате за самия архитектурен проект на мечтаната къща, както и времевите граници за изпълнение.

Изготвяне на инвестиционен проект

За изготвянето на инвестиционен проект е препоръчително да работите или поне да се допитате до финансов консултант, който да Ви насочи към задължителните части на всеки инвестиционен проект. Всеки строеж и проект на къща са строго индивидуални и не е възможно да се даде една обща, фиксирана цена, която да е валидна за всяко семейство или клиент. Работата и комуникацията със специалисти определено ще Ви спестят време, усилия и доста грешки, защото именно тези хора са запознати с естеството на тези проекти и могат да Ви насочат адекватно.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.