“От-до” цялостно саниране на къща

Един от по-дългите по отношение на времето на работа строителни процеси е именно санирането на къща, лепенето на външна изолация и завършването на топлоизолацията с подходящи мазилки и декорации по Ваш избор. Заслужава ли си? Определено. Санирането е една от ремонтните дейности, която реално Ви носи визуално и функционално удовлетворение особено когато съпоставите “преди и след” момента. Ние от “Янчов Инженеринг” имаме богато портфолио с редица доволни клиенти от цялостно саниране на техните домове.

Саниране

Какво включва процесът по саниране?

Когато решите да отделите бюджет за цялостно саниране на къща от началото до края на самия процес, то трябва да проучите фирмата-изпълнител, с която ще си работите. Опитните специалисти ще Ви дадат адекватна обратна връзка за проекта, избор на материали и ценови оферти.

Санирането обхваща строителни дейности като външна изолация на тухлена къща или конструкция от други материали, завършване на топлоизолация с екстериорна мазилка и лепене на камъни, или други елементи. Санирането на къща също така трябва да е съобразено с мерките за безопасност на работната среда и здравето на специалистите. Тук може да се добавят и още дейности, които се определят индивидуално за всеки проект за саниране, но все пак ще ги изредим за по-голяма яснота:

  • Поставяне на топлоизолация;
  • Цялостен външен вид с подходяща екстериорна мазилка;
  • Лепене на детайли, камъни и елементи;
  • Ремонт и хидроизолация на покрив;
  • Ремонт и хидроизолация на мазе;
  • Усвояване на тераси и балкони;
  • Подсилване на външно и вътрешно стълбище и пр.

Тук е важно да се отбележи, че реално самото саниране на къща е комплексен процес и в повечето случаи се подразбира само изграждането на външна изолация, което има резон, тъй като топлоизолацията е фундаментална за целия процес. Обаче има и други дейности, които ние от “Янчов Инженринг” предлагаме с цел да се създаде максимално функционален и завършен вид на къщата след професионално саниране. Ето защо е хубаво да се консултирате с наш специалист сега!

саниране на къща, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Саниране

Външната изолация е важна част от всеки проект за ремонт.

Външната изолация може да помогне за предпазване на дома ви от загуба на топлина и да подобри енергийната ефективност, както и да гарантира, че домът ви е по-удобен за живеене. Външната изолация включва инсталиране на топло- или хидроизолационни материали, като твърда пяна, каменна вата или изолационни плоскости, от външната страна на дома ви. Тези материали са предназначени да задържат топлината навън и студения въздух навътре. Един от най-добрите начини да се уверите, че сте избрали висококачествен продукт за външна изолация, е да потърсите етикет за сертифициране. Той ще ви покаже, че продуктът отговаря на определени индустриални стандарти за качество. Той също така означава, че продуктът е тестван за ефективността му при екстремни метеорологични условия, така че можете да сте сигурни, че ще издържи дълги години.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.