Смяна, монтаж и ремонт на дограма на къща

Дограмата на прозорците и вратите е често експлоатирана в нашето ежедневие. Дали ще се удря и захлопва силно, или ще го правим деликатно, понякога се стига до смяна, монтаж, или ремонт на дограмата на къщата поради ред причини. “Янчов Инженеринг” е сигурен партньор в тези процеси, защото имаме квалифицирани специалисти, техника и апаратура, години опит и ноу-хау.

Монтаж на дограма

Кога да ни повикате за монтаж на дограма?

Монтаж на дограма на къща се налага, когато вече имате готова конструкция и грубият строеж е към своя край. Тогава идва частта за вземане на размери, изработка и монтаж на желаната от Вас дограма. Тя има важни функции при грубия строеж, защото затваря къщата и спокойно може да се премине към довършителните работи. От друга страна, монтаж на пвц, алуминиева или естествена дограма се налага, когато сте предприели действия, насочени към ремонт и подмяна на стара такава. При всеки случай, ние сме насреща и ще Ви съдействаме с добри практики, опит, умения и талантливи майстори с доказано висока квалификация.

монтаж на дограма, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Монтаж на дограма

Видове дограма за къща

На пазара има широко разнообразие от видове дограма, а изборът е изцяло Ваш. Според Вашите предпочитания и вкус може да подберете няколко основни вида, а след консултация със специалист – да вземете крайно решение. При някои къщи, собствениците решават да се спрат на естествена дограма от дъб с двоен стъклопакет. При повечето проекти е честа практика да се използва пвц (pvc) или алуминиева дограма. Всичко е въпрос на лично предпочитание и бюджет.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.