Професионално изграждане на стълбища и парапети

При всеки строеж се създава проект според предпочитанията на клиента и законовите изисквания. Ако планирате да строите голяма еднофамилна къща, то обезателно все някъде ще поместите идеята за интериорно стълбище, особено при двуетажни конструкции, а тогава са задължителни и парапетите. Ние от “Янчов Инженеринг” имаме опита, уменията и професионализма, с които да изградим Вашия мечтан проект за дом. В процеса на строеж на вътрешно и външно стълбище на къща, с прилежащи парапети, има особености, с които нашият екип специалисти е достатъчно добре запознат.

Стълбища и Парапети

Какво е важно при изграждането на стълбища и парапети?

Функцията на външното и вътрешното стълбище на къща е една и съща – съединяване на две плочи с различно височинно ниво, с цел по-лесно и безпроблемно достигане до желаната точка от Вашия дом. Парапетите – това са предпазните механизми и материали, които се монтират, за да обезопасят стълбищата. Според интериора и екстериора може да избирате разнообразни варианти по отношение на материали, модели, цветове, облицовки и декорации.

Ние ще се погрижим интериорното стълбище да бъде качествено направено с най-добрите материали и разбира се – съобразено с цялостната концепция. Но все пак за нас остава приоритет издръжливостта и правилната конструкция на стълбищата в къщата и около нея, както и стабилността на парапетите. Гласувайте ни доверие за Вашия проект, а ние ще Ви съдействаме със свежи, модерни и подходящи идеи за стълбища на къщата Ви, които ще са както практични, така и устоичиви.

изграждане на стълбища на къща, янчов инженеринг

Viber

Контакти по Viber

Messenger

Конталти по Facebook Messenger

Facebook

Посетете нашата фейсбук страница

Галерия Стълбища и Парапети

Характеристики на перфектното стълбище на къща

На база дългогодишния ни опит, ние от “Янчов Инженеринг” сме селектирали няколко основни компонента при качественото изпълнение на стълбища на къща, в това число и на парапети. На първо място, конструкцията трябва да е с подходяща широчина и лек, плавен наклон (доколкото е възможно според проекта). На второ място, отделните стъпала е препоръчително да са симетрични и на равно разстояние едно от друго, като се спазват стандартите за височина на самото стъпало. Не на последно място, стълбището на една къща трябва да е задължително с парапет, дори и понякога интериорния дизайн да е с различна концепция. Ние държим на Вашата сигурност вкъщи!

Избор на фирма за монтаж на стълбища и парапет

Първо разберете дали фирмата разполага с необходимото оборудване и опит за изграждане и монтиране на парапет. Вторият фактор е да обърнете внимание на видовете материали, използвани от фирмата при изграждането, включително вида на парапетите, които тя може да предложи, и тяхното покритие. Третият фактор е да сравните цените с други фирми във вашия район. И накрая, но не на последно място – трябва да установите гаранциите, предлагани от фирмата, и да се уверите, че тя ще осигури защита срещу потенциални проблеми в бъдеще.

Мнения за Янчов Инженеринг

Препоръки от клиенти

Когато изберете Янчов Инженеринг за вашия проект за жилищна сграда, можете да сте сигурни, че ще получите най-високо качество по отношение на проектирането и строителството. Ние сме се посветили на това да надминем вашите очаквания, като същевременно ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да вземете възможно най-доброто решение.

строител
Контакти с Янчов Инженеринг

Готови ли сте да построите къщата на мечтите си?

Ние сме компания, която проектира, проектира и строи къщи повече от 12 години. Независимо дали търсите модерна или традиционна къща, ние имаме опита и ноу-хауто, за да я реализираме.